Філію «Переяславська» відвідали студенти Уманського національного університету садівництва

Мета візиту на філію – наочне і практичне ознайомлення з етапами приймання зерна, сучасним обладнанням для аналізу, новими технологіями виробництва та удосконалення системи організації дуального навчання в Уманському національному університеті садівництва спільно з «НІБУЛОНом».

 

Протягом усієї екскурсії студенти з цікавістю ставили численні питання спеціалістам компанії, захоплено ділилися один з одним враженнями. Наприкінці, дякуючи за пізнавальний візит, гості запевнили, що ця зустріч їм запам’ятається надовго, а координатор дуальної форми здобуття освіти Яна Євчук, не приховуючи захоплення, підсумувала:

«Нині найважливішими кроками до перемоги та процвітання України є тісна співпраця виробництва та освіти. Наш навчальний проєкт із впровадження дуальної форми здобуття освіти успішно реалізується в «НІБУЛОНі» з 2021 року, змінюючи на краще українську освіту та допомагаючи студентам отримувати практичні знання за фахом, які є фундаментальними для успішної кар’єри. Головне – бажання працювати та навчатися, а партнери подбають про шлях удосконалення та інновацій». 

Керуючий відділенням філії «Переяславська» Олександр Антоненко має надію, що ця зустріч стане для молодих та талановитих студентів потужним мотиватором і джерелом натхнення на майбутні досягнення. 

«Проводячи екскурсію, мені було надзвичайно цінно бачити зацікавленість та запал у ваших очах. Ми віримо, що у кожного з вас буде своя історія успіху. А значить – за вами прогрес, економічне зростання нашої країни!» – зазначив Олександр.  

Партнерські відносини між «НІБУЛОНом» та УНУС стрімко й динамічно розвиваються впродовж багатьох років. Саме ярмарки вакансій та дні кар’єри поклали початок цій співпраці ще на початку 2000-х та тривають і нині. Успішний розвиток компанії щороку мотивує студентів вишів на проходження навчальної практики на філіях «НІБУЛОНу», дуальне навчання, під час якого вони отримують практичний досвід роботи на сучасному лабораторному обладнанні ще у процесі отримання освіти. Утім найбільш показовим результатом плідної співпраці є той факт, що понад 80 випускників та студентів УНУС уже є невід’ємною частиною НІБУЛОНівської команди. 

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме