Гордість «НІБУЛОНу»: 20+ років у компанії

Цикл матеріалів про співробітників, які були відзначені премією «Гордість «НІБУЛОНу», завершуємо розповіддю про колег, які присвятили майже весь кар’єрний шлях роботі в компанії, були свідками її найважливіших подій та називають «НІБУЛОН» не інакше як рідним домом.

Людмилу Мехеду, провідного бухгалтера сектора обліку розрахунків з покупцями фінансового департаменту, було відзначено в номінації «30 років у компанії». Насправді Людмила Григорівна працює в «НІБУЛОНі» довше, адже приєдналась до компанії з перших днів її заснування. На сьогодні вона – єдиний співробітник, який працює в «НІБУЛОНі» так довго.

«Ми познайомились з Олексієм Опанасовичем задовго до створення «НІБУЛОНу», навчались в одному інституті, але на різних курсах, потім разом працювали в Миколаївському обласному управлінні. За освітою я інженер-економіст. У часи заснування «НІБУЛОНу» ця професія була не затребувана, всім були потрібні бухгалтери. Тому в компанії я почала працювати саме на цій посаді. І працюю дотепер. За всі ці роки багато чого траплялось – і хорошого, і не дуже. Проте ми всі бачили, як рішуче завжди був налаштований Олексій Опанасович, і ця впевненість, віра у власні сили, енергія, настрій не здаватись передавались усьому колективу і залишаються з нами й сьогодні, коли його вже немає з нами.

«НІБУЛОН» починав із 7 співробітників. І подивіться, скільки нас зараз! Нам завжди дуже щастило на талановитих, працьовитих, добросовісних людей, які любили свою справу. Про нашу компанію часто кажуть «сімейна», певною мірою так і є. Уся моя молодість, та можна сказати, що й усе життя, пройшли в «НІБУЛОНі». І згадуючи ці роки, мені тепло на душі, що я працювала саме тут», – говорить Людмила Григорівна.

Водій автотранспортних засобів СВАТ Олег Ганжела розпочав свій шлях у «НІБУЛОНі» в 2001 році з водія легкового парку, а після того як було засновано парк вантажних автомобілів, Олег пересів на новий автомобіль МАЗ. За 23 роки роботи змінив понад сім авто, проте незмінними високими залишалися його професійні результати. За багаторічну плідну працю, яка незмінно супроводжувалася високими результатами та підтверджується авторитетом Олега серед колег, його було визнано «Найкращим водієм».

«У «НІБУЛОН» я прийшов за рекомендацією знайомого, який тоді тут працював. У штат саме шукали нових водіїв. Знайомий уже давно не працює, а я залишився. «НІБУЛОН» став рідним домом для мене. Спочатку їздив на легкових авто. Коли з’явився вантажний автопарк, пересів на МАЗ, переганяв нашу техніку, переважно в Луганській та Донецькій області. Зараз їжджу на «Мерседесі», перевожу зерно. Для водія важливо любити свою роботу, любити дорогу, рух. Також бути уважним до деталей, колег і всіх, кого зустрічаєш на своєму шляху, адже невідомо, у яку ситуацію втрапиш. А це дуже різні люди – інші водії, робітники, поліція… З кожним треба вміти знаходити спільну мову, бути доброзичливим – і тоді на вашому шляху не буде жодних перепон», – ділиться досвідом Олег.

Пишаємось працювати поряд з людьми, настільки відданими своїй справі та компанії!

За посиланням ви можете прочитати історію про колектив філії «Бессарабська», який був відзначений у номінації «Команда року» за високу самоорганізованість, вмотивованість та ініціативність під час розбудови термінала. Тут – про НІБУЛОНівців, які минулого року були нагороджені за найвищі й найкращі показники у своєму напрямі, а також про Олександра Мекерова, завдяки якому в перші місяці війни було врятоване цінне майно філії «Снігурівська» та не менш цінний насіннєвий резерв.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме