«НІБУЛОН» демонструє нові рекорди з відвантаження зерна

Попередній максимум був досягнутий ще  у 2015/16 МР і склав більше 915 тис. тонн.
Найбільші досягнення «НІБУЛОН» продемонстрував у серпні – більше 530 тис. тонн відвантаженого збіжжя. До цього часу компанія не перевищувала рекордний показник серпня 2013 року у 430 тис. тонн.
Незважаючи на щорічне зростання кількості експортерів (2088 компаній у 2017 році), «НІБУЛОНу» вдається залишатися на лідерських позиціях, що свідчить про дійсно високий рівень конкурентоспроможності підприємства. Слід також відзначити і збільшення обсягів річкових вантажоперевезень для оптимізації внутрішньої логістики як конкретні кроки, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності української сільгосппродукції на світовому ринку.
Щодо географії експорту, частка країн Азії в структурі сумарного експорту компанії склала  64,5 % проти 47 % у 2016/17 МР. Така позитивна динаміка підтвердила правильність обраного компанією курсу на розвиток східних напрямків збуту продукції, що відповідає кон’юнктурі  світового ринку. Тільки частка Китаю минулого року зросла з 2,5 до 17,6 %. Також варто відмітити повернення компанії до роботи з ринком Південної Кореї, куди було відправлено близько 200 тис. тонн продукції, у той час коли в попередньому МР контрактів з цією країною не було. Стабільно потужною залишається доля експорту компанії «НІБУЛОН» до Індонезії. Уже другий рік поспіль, незважаючи на надскладні вимоги до якості та фітосанітарного стану вантажів, компанія долає відмітку в 12 % від загального експорту до цієї країни та продовжує нарощувати оберти, а також залучати нових клієнтів.
Ще одним досягненням минулого МР стала пряма участь компанії в державних тендерах Королівства Саудівської Аравії щодо закупівлі ячменю. «НІБУЛОН» як сумлінний і надійний постачальних з бездоганною репутацією та світовим ім’ям пройшов акредитацію компанії-постачальника в Зерновій організації Саудівської Аравії (SAGO), яка вже висловила своє задоволення роботою з українською компанією та бажання щодо збільшення об’ємів співпраці.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме