Розбудовуємо сучасний флот паралельно з успішною модернізацією заводу

Нещодавно ми інформували вас про хід реконструкції нашого суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН». Але ж водночас з реконструкцією ми продовжуємо активно будувати сучасний український вантажний флот. Станом на сьогодні нібулонівські суднобудівники паралельно будують 5 замовлень. А на якому етапі будівництва кожне з цих замовлень перебуває зараз, читайте в нашому матеріалі.
Перший буксир проекту POSS-115 (зам. 10028)
У машинному відділенні завершено встановлення головних двигунів, ведеться монтаж загальносуднових систем і систем обслуговування енергетичної установки. Перевірено в роботі пристрій підйому ходової рубки, судно готується до прийому електроживлення і початку проведення швартових випробувань. Тим часом суднобудівники компанії розпочали панельне зашиття приміщень у житловому контурі.
Другий буксир проекту POSS-115 (зам. 10029)
Судно спущено на воду два тижні тому для виконання добувних робіт. Наразі вже завершено встановлення гвинто-рульових колонок, ведеться центрування та монтаж головних двигунів і валопроводу, що призначений для передачі гребному гвинту крутного моменту, що розвивається головними двигунами. Окрім того, до встановлення готується пристрій  підйому ходової рубки. У приміщеннях надбудови ведуться роботи з монтажу кабелю та електрообладнання, укладання ізоляції.
Третій і четвертий буксири проекту POSS-115 (зам. 10030 і 10031)
На стапельному майданчику ще завершується формування міцного корпусу третього буксира. Водночас заводчани готують закладку першої секції четвертого замовлення – «NIBULON-11».
Самохідний перевантажувач проекту П-140 (зам. 10032)
У цеху металообробки та збірно-секційному цеху суднобудівного підприємства тривають роботи з металом, а також виготовлення секцій для майбутнього найдовшого в історії заводу перевантажувача (140 м), для можливості спуску якого на сьогодні продовжується реконструкція заводського сліпу. Паралельно з цим на стапельному майданчику все більше укрупнюються два блоки днищевих  секцій правого борта судна, встановлення яких забезпечуватиме потужний електрогідравлічний  поворотний  портальний  кран  LPS180 вантажопідйомністю  до 42  т від німецької фірми Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH, монтаж якого вже в розпалі. Однак детально про це в нашій наступній новині.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме