Миколаївські підприємства «НІБУЛОНа» відвідали майбутні технологи

Основна мета візиту познайомитися з роботою перевантажувального термінала й дізнатися про усі процеси, які відбуваються з зерном на шляху до його експорту. Тому розпочалася екскурсія з пункту реєстрації транспорту, де студентам розповіли про повний цикл обслуговування кожного автомобіля, що доставляє зерно, а також про те, як відбираються зразки для визначення якості продукції. Також потужності підприємства дозволяють здійснювати одночасне приймання продукції  із залізничного та водного транспорту.
Наступна зупинка – триповерховий виробничо-технологічний лабораторний комплекс, оснащений (за найвищими світовими стандартами) лабораторним і дослідницьким обладнанням, де молодь познайомилася із процесами визначення показників якості та наукових досліджень із зерном й продуктами його переробки. Далі гостям показали комп’ютеризований ваговий комплекс й розповіли про специфіку його роботи.
Окрему увагу фахівці компанії приділили ємностям для зберігання зерна. Так, з неприхованим захопленням студенти слухали про славнозвісні куполи-зерносховища ємністю по 50 тис. тонн зерна і діаметром по 65 м кожен. Вони цікаві тим, що забезпечують унікальну технологію високоякісного зберігання зерна. На відміну від традиційних залізобетонних силосів, поверхні зерносховищ термінала захищені ізолювальною поліуретановою плівкою, піною, що забезпечує роботу кожного зерносховища за принципом «термоса», захищаючи продукцію всередині від коливань зовнішніх температурних умов. Властивості матеріалу куполів також виключають утворення конденсату всередині ємності. Перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» єдиний в Україні має такі можливості.
Також розповіли гостям й про новий, введений в експлуатацію у травні 2018 року, елеваторний комплекс з перевалки зернових та олійних культур ємністю 43 тис. т. Такі потужності дають змогу роздільно і одночасно зберігати до 10 різних культур, а реконструйований вантажний причал, який в травні цього року було подовжено, й наразі загальна довжина причального фронту на підприємстві становить майже 800 м, дає можливість одночасно обробляти до п’яти суден, значно оптимізуючи роботу підприємства.
Логічним продовженням знайомства з компанією «НІБУЛОН» стала екскурсія суднобудівною верф’ю. Студентів познайомили з ходом реалізації суднобудівної програми і реконструкції підприємства й показали нові виробничі цехи, розповівши про специфіку роботи кожного. Також гості мали змогу побачити процес будівництва суден, зокрема легендарного самохідного перевантажувача проекту П-140 «NIBULON MAX».
–  Я й не очікувала, що «НІБУЛОН» настільки великий… Такі масштаби свідчать про те, що нас попереду чекає робота, а це дає впевненість у завтрашньому дні. Особисто мене неабияк вразила ваша лабораторія. Не кожного дня на власні очі можна побачити, як беруться проби, як перевіряється зерно відповідно до світових та українських стандартів. А це дуже важливо для нас, як для майбутніх технологів, – ділиться враженнями студентка Дар’я.
Екскурсія насправді була цікавою і пізнавальною, за що гості були щиро вдячні. Особливо приємно, що «НІБУЛОНу» вдалося надихнути молодь на майбутні професійні звершення, яких більшість прагне досягнути разом з нами.
– Раніше про компанію «НІБУЛОН» я читала лише у новинах та чула від рідних. Вони говорили, що це успішне підприємство, відоме не лише в Україні, а й за її межами. Розповідали, що багато хто прагне працювати у вас, оскільки є постійна змога зростати професійно. Познайомившись особисто з роботою перевантажувального термінала, тепер я також хочу спробувати свої сили на цьому підприємстві, адже те, що я побачила, про що почула, насправді надихає. Такі комфортні умови праці, конкурентна заробітна плата, сучасне обладнання, прогресивність у всьому, а головне – ваша ставка на молоді кадри… Мені хотілося б працювати у вас, коли піду на старші курси, обов’язково направлю своє резюме для проходження практики, – впевнено підсумовує студентка Ніна.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме