Консул України в Швейцарії та президент ACC в Україні відвідали філію «Переяславська» ТОВ СП «НІБУЛОН»

Річковий перевантажувальний термінал на Дніпрі – філію «Переяславська» ТОВ СП «НІБУЛОН» – відвідали днями президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер та почесний консул України в Швейцарській Конфедерації, голова Товариства українців у Швейцарії, представник Європи в Українсько-американському допомоговому комітеті (США) Андрей Ніколас Лужницький. З боку компанії ділову зустріч провели заступник генерального директора по взаємодії з органами влади Володимир Клименко та директор філії «Переяславська» Артем Новохатько.
Слід зазначити, що почесні гості виявилися добре обізнаними з діяльністю вітчизняного агровиробника, інвестора, експортера, суднобудівника і фундатора відновлення річкового судноплавства в Україні – компанією «НІБУЛОН». Тому під час ознайомлення з потужностями підприємства для зберігання сільгосппродукції, з принципами його роботи та процесом приймання зерна вони вели постійний діалог з фахівцями компанії. Їх цікавили сучасний стан агровиробництва в Україні і, зрозуміло, його перспективи вирощування найближчим часом 100 млн тонн зернових. Із неприхованою цікавістю гості відвідали виробничо-технологічну лабораторію, оглянувши установлене там обладнання. Саме в цей час на термінал прибула чергова вантажівка з пшеницею – тому весь процес лабораторних досліджень і визначення класності вони спостерігали на власні очі, розпитуючи про хід процесу начальника лабораторії Ольгу Петренко.
Також Андрію Гундеру та Андрею Лужницькому було продемонстровано принципи роботи сушильного, пилоочисного та іншого обладнання.
Наразі на підприємстві повним ходом триває приймання зернових культур ранньої групи. Артем Новохатько уточнив, що з моменту відкриття філії 2012 року на тепер нею вже прийнято майже  мільйон тонн зернових! Таким чином, завдяки діяльності лише цього термінала автошляхи країни було розвантажено на понад 39,5 тис. вантажних автомобілів, адже усе прийняте підприємством збіжжя транспортується до морського термінала компанії у Миколаєві або одразу на зовнішній рейд водним транспортом. Це не лише значно заощаджує бюджетні кошти на ремонті дорожнього покриття, а й суттєво знижує затрати на транспортування, що дозволяє пропонувати аграріям справедливі ринкові ціни на сільгосппродукцію.
Збільшення перевезень сільськогосподарської продукції водним транспортом – один із пріоритетних напрямів діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН». Уже сьогодні компанія перевозить внутрішніми водними шляхами 3,5 млн тонн вантажів в рік, а вантажні перевезення водним транспортом у логістичній структурі компанії становлять майже 60 %.
Після знайомства з роботою перевантажувального термінала філії «Переяславська» гості виявили також бажання оглянути поля нібулонівської кукурудзи, що розташовані неподалік. Побаченою зерновою гості залишилися задоволені.
Андрій Гундер на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що він гордий від візиту представників Американської торговельної палати до філії «Переяславська» на Дніпрі. «НІБУЛОН – провідна українська сільськогосподарська компанія, що спеціалізується на виробництві та експорті пшениці, ячменю, кукурудзи та соняшника, єдина сільськогосподарська компанія в Україні зі своїм флотом та верф’ю. Розвивається річковий транспорт на Дніпрі!».
Зазначимо, що ТОВ СП «НІБУЛОН» є дійсним членом  Американської торгівельної палати в Україні (ACC – The American Chamber of Commerce in Ukraine) з 2011 року, що свідчить про високий статус компанії як в Україні, так і на світовій арені, і є результатом наслідування і реалізації «НІБУЛОНом» ідей вільної конкуренції та цивілізованого співробітництва влади і бізнесу. Адже принципи чесності та моралі в бізнесі, що сповідуються Палатою, беззаперечно підтримуються компанією «НІБУЛОН» упродовж усіх 27-ти років діяльності в Україні.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме