«НІБУЛОН» завершує збирання пізніх зернових культур

Сьогодні аграрним виробництвом у компанії «НІБУЛОН» займаються 22 виробничих підрозділи, які розташовані у 12 областях по всій Україні. Як завжди погодні умови для підприємств півночі цього року були сприятливішими, а от філіям південних та східних регіонів погода завадила продемонструвати високі показники. Саме це і вплинуло на строкатість результатів збирання врожаю та стало визначальним для жнив 2020 в країні. Незважаючи на це, збиральну кампанію ранніх зернових культур у цьому сезоні компанія завершила з хорошими результатами. Сумарно підрозділи компанії зібрали ранніх культур майже 110 тис. т, з яких 100 тис. т – валовий збір пшениці.До кінця місяця виробничі підрозділи завершать й збирання культур пізньої групи. Наразі обмолочено 39 тис. га (90 % від запланованого), з яких намолочено більше 115 тис. т сільгосппродукції. Уже повністю зібрано соняшник – понад 42 тис. т. Цьогорічними лідерами за цією культурою є філії «Присеймівська» (Сумська обл.) – 25,2 ц/га, «Старобільська» (Луганська обл.) та «Сухорабівська» (Полтавська обл.) –  по 24 ц/га. Завершено роботи на полях із сорго та соєю.Закінчують збирати й кукурудзу – найкращі результати демонструють філії «Хмільник» (Вінницька обл.), «Присеймівська» (Сумська обл.), «Романівська» (Житомирська обл.) – понад 100 ц/га.Окрім того, завдяки ефективній роботі спеціалістів компанії у цьому році мінімізовано пошкодження товарних і насінних партій клопом шкідливою черепашкою, а також відсутні карантинні бур’яни. Отже, компанія продовжує стабільно демонструвати вирощування саме високоякісного продовольчого зерна. Цьогоріч цей показник від загального валу виробленої зернової продукції становить 97 %.2020 рік виявився складним для сільгосптоваровиробників, але незалежно від погодних умов, економічних криз, епідемій та інших негараздів аграрії готуються до нового сезону. Так, на сьогодні «НІБУЛОН» завершив осінню посівну кампанію, зокрема засіяно більше 30,3 тис. га озимою пшеницею, 2,1 тис. га озимим ріпаком та 1,7 тис. га озимим ячменем. На більшості площі вже є розвинені сходи. Також в активній фазі роботи й з основного обробітку ґрунту під посів ярих культур – уже оброблено 21 тис. га (із запланованих 37 тис. га).Надійний фундамент для отримання гарного врожаю у 2021 році закладено. Отож бажаємо усім аграріям сприятливої погоди у новому сезоні.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме