«НІБУЛОН» змінює модель управління мережею елеваторів

Продовжуємо інформувати про внутрішні трансформації «НІБУЛОНу», які мають на меті оптимізувати використання ресурсів та створити ефективну систему управління. Цього разу розповідаємо про зміни в структурі департаменту по роботі елеваторів на регіональному рівні. 

Цьогоріч 22 елеватори «НІБУЛОНу» будуть об’єднані в 6 груп:  

  • Миколаївська (найбільша група, у яку ввійшли Перевантажувальний термінал, «Колосівський елеватор», АК «Врадіївський», філії «Новоодеська» та «Вознесенська»)
  • Кременчуцька  (філії «Кременчуцька», «Глобинська», «Градизьк»)
  • Полтавська (філії «Ромодан», «Решетилівська», «Скороходівська», «Мар’янівська»)
  • Черкаська (філії «Золотоніська», «Переяславська», «Вітове»)
  • Західна (наразі об’єднує філії «Тетерів», «Смотрич», «Денихівська», згодом до цієї групи приєднається «Хмільник» – після розширення ємностей та встановлення сушарки, що заплановані на осінь 2024 року)  
  • Запоріжжя-Дніпро (філії «Тернівська», «Хортиця», «Зеленодольська»).

Єдина філія, яка продовжить працювати самостійно, – «Бессарабська», оскільки розташована на великій відстані від всіх інших груп елеваторів та орієнтована на перевалку зерна, а не накопичення і доробку.

Команди п’яти груп елеваторів уже підібрані, формування шостої, «Миколаївської, – на фінальній стадії.    

Кожна група відтепер матиме одну адміністрацію, до складу якої будуть входити директор, головний бухгалтер та технічні працівники – головний інженер і головний енергетик. Також її буде обслуговувати сервісна група, у зоні відповідальності якої – планові та капітальні ремонти на філіях.  

За кожною групою елеваторів буде закріплена вахтова бригада, до якої будуть входити апаратники оброблення зерна та інші фахівці, які надаватимуть допомогу філіям у найбільш завантажені періоди роботи.  

У планах департаменту автоматизувати всі елеватори, обладнати їх датчиками, які фіксуватимуть ресурс напрацювання обладнання та автоматично передаватимуть ці дані в єдиний сервісний центр. Тут будуть працювати диспетчери, що відповідатимуть за контроль роботи обладнання всіх елеваторів.    

Як результат очікуємо підвищити ефективність роботи елеваторного напряму за рахунок оптимізації та автоматизації, зменшити собівартість послуг завдяки раціональному використанню ресурсів та збільшити заробітні плати для команд філій на 30-40%.

Будьте в курсі всіх новин!

Щотижня ви отримуватимете наші новини у форматі дайджесту  

[pwf_filter id="8699"]

Оформити заявку

Стати постачальником

Стати пайовиком

Замовити послугу

Кращий роботодавець року в номінації «Соціально відповідальний роботодавець»
Видана

Міністерство Соціальної Політики України Державна Служба Зайнятості (Центральний Апарат) Миколаївський Обласний Центр Зайнятості

Сертифікація

ISO 14001:2015

Рік

2017, 2019

Андрій Вадатурський

CEO

Андрій Вадатурський став генеральним директором «НІБУЛОНу» після понад 15 років роботи в компанії — в липні 2022 року.

Він прийняв цю посаду після трагічної загибелі свого батька та засновника «НІБУЛОНу» Олексія Вадатурського разом із матір’ю Раїсою Вадатурською під час російського ракетного удару по їхньому дому в Миколаєві.

З 2014 до 2019 рік був народним депутатом України від одномандатного округу в Миколаївській області та членом Комітету з питань аграрної політики. У 2017 році створив і очолив велику міжпартійну групу, яка виступала за розвиток українських річок як транспортного засобу.  

Має ступінь магістра електротехніки Українського державного морського технічного університету та ступінь магістра економіки промисловості Лондонської школи економіки. У 2009 році за вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України був нагороджений Президентом України, йому присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства».

Одружений, має трьох дітей.

Відправити резюме